Warning: Creating default object from empty value in /home/ogheldring/domains/ogheldringschool.nl/public_html/wp-content/plugins/wptouch-pro/core/admin-load.php on line 106
Welkom op de site van groep 1C | O.G. Heldringschool

Welkom op de site van groep 1C

Door HIER te klikken kunt U foto’s bekijken van de schoolreis van groep 1C. Onder een strakblauwe lucht en een stralende zon vertrokken de bussen vanmorgen vroeg naar Avifauna. De busreis op zich was al een hele belevenis voor de meeste kinderen! In Avifauna gingen de kinderen in twee groepen op pad, begeleid door 3 moeders en de juf. Wat een indrukken allemaal…en het was echt warm, maar gelukkig had iedereen drinken genoeg, was er schaduw en konden we water bijvullen. We zagen veel vreemde vogels, groot en klein, in alle kleuren. Er waren ook aapjes die los liepen. En…..wie wilde kon met een bakje nectar in een grote ruimte tussen de losvliegende vogels lopen. De vogels kwamen dan op je hand zitten om te eten. Enkele helden wilden wel, maar het bleek toch wel héél spannend….Nog even spelen, een ijsje eten en toen was het al weer tijd voor de terugreis! Wat een leuke dag was dit!

E: ahogervorst@scoh.nl