vrijdag 17 mei

Gisteravond was één groot feest: een aantal kinderen had een leuke act bedacht (van goocheltruc tot dansen tot zelf een liedje gemaakt) en daarna barstte de disco los. Wat kunnen de kinderen goed dansen zeg! Rond 12 uur was het dan toch écht bedtijd, en nee….. we gaan niet overlopen!! Het bleef nog lang onrustig…

Vanmorgen, na het ontbijt lag daar de mooie taak om de tassen weer in te pakken, en de kamers SCHOON / OPGERUIMD achter te laten. Voor de een een grotere taak dan voor de ander. We sloten het kamp af in het Mammoethuis, waar we de gemaakte materialen kregen en we met elkaar hebben besproken wat heel erg en wat iets minder leuk was.

Om 11.45 uur reden we weer richting school, alwaar de ouders klaarstonden om de jongens en meisjes weer te kunnen knuffelen.

Hierbij nog wat laatste foto’s, veel plezier ermee! ( de rest komt over de mail)