Voorleeswedstrijd

Op donderdagmiddag 13 oktober kwamen de groepen 6, 7 en 8 bij elkaar voor de schoolfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Er waren vier leerlingen uitgekozen als ‘beste voorlezer’ uit de groepen 7 en 8. Dat was nog een lastige keuze, want er was veel animo. Leuk om te zien dat leerlingen zoveel plezier hebben in voorlezen! De 4 winnaars gingen de strijd met elkaar aan. De kinderen luisterden aandachtig en diverse leerlingen uit de groepen 6 verheugen zich al op de voorleeswedstrijd van volgend jaar.

Klaske, Robert en Lizzy hadden hun stukje tekst leuk voorbereid en lazen goed voor, maar Jasmijn uit groep 8A ging er met de titel vandoor. Zij ontving een officiële oorkonde en zal het tegen andere voorlezers uit Den Haag moeten opnemen. Wordt vervolgd…