Stedelijke finale korfbaltoernooi

Vandaag werd de stedelijke finale van het schoolkorfbaltoernooi gespeeld op de korfbalvelden van HKV Ons Eibernest. Maar liefst twee teams van de Heldringschool waren door naar deze finale, één team uit groep 5/6 en één team uit groep 7. Beide teams hebben heel erg hun best gedaan, sportief gespeeld en bovenal veel plezier beleefd tijdens deze sportieve middag. Het team uit groep 7 is zelfs tweede geworden van alle teams uit Den Haag. Zij spelen zaterdag 4 juni de provinciale finale in Zoetermeer. We wensen de kinderen alvast heel veel succes en plezier toe! Daarnaast willen we graag de fanatieke coaches en alle ouders bedanken die de kinderen wederom kwamen aanmoedigen.

Voor foto’s van het team met kinderen uit beide groepen 7, kunt u op onderstaande link klikken.