Start groep 1B

Beste kinderen en ouders van groep 1B,

We zijn al weer 3 weken geleden gestart met groep 1B. Er is kennis gemaakt, informatie uitgewisseld en Uw kind is gewend aan het naar school gaan, of is bezig te wennen. Tijd om te vertellen, wat we zoal gedaan hebben. We zijn gestart met een kleine groep, waar geregeld kinderen zullen instromen. We begonnen met het maken van een verjaardagskalender en het thema “Verkeer”. Dit is in de klas goed te zien, er staat en hangt van alles wat hiermee te maken heeft en thuis zult U er ook over gehoord hebben. (of niet, want niet alle kinderen zijn na een lange dag mededeelzaam…) We knutselen, tekenen, spelen, zingen, gymmen wat af met elkaar! Soms zijn er mooie gesprekken: “Maar waar woont God dan eigenlijk?” vraagt het ene kind. Waarop iedereen wel iets te zeggen heeft, je staat er versteld van, hoe diep kleuters soms nadenken! Hier een link naar wat foto’s van deze eerste weken, voorlopig zonder kinderen, omdat we nog niet van iedereen weten, of er toestemming is. Via deze site zullen we U geregeld op de hoogte houden van wat er speelt in de groep en foto’s met U delen.

juf Ada en juf Wil.