Sportdag kleuters

Vandaag was het sportdag voor de kleuters. In en om de school was een spellencircuit uitgezet, waar ouders klaar stonden om een spel te begeleiden. De leerlingen van beide groepen 8 haalden de kleuters op en gingen met hun groepje de verschillende spelletjes langs. Het was hartverwarmend om te zien hoe de grote kinderen met de kleintjes omgingen. In de pauze kregen alle kinderen een gezonde traktatie en een flesje water aangeboden, waarna ze weer energie hadden om het circuit te vervolgen. Aan het eind van de ochtend kregen de kleuters een vaantje en diploma en kon iedereen met een tevreden gevoel naar huis. Complimenten voor en dank aan de organisatie, de hulpouders en al die lieve, zorgzame en enthousiaste leerlingen van groep 8! HIER staan foto’s van deze dag.