Sportdag kleuters, 12 juni 2019

Vandaag was het sportochtend bij de kleuters. Gisteren werd door de sportdagcommissie de knoop doorgehakt: Het wordt binnen sporten! Een goed besluit, want de regen kwam met bakken uit de hemel…de kleuters hadden er geen last van, zij hebben een geweldige ochtend gehad. Onder leiding van de leerlingen uit groep 8 gingen ze van het ene spel naar het andere, waar hulpouders/opa’s klaar stonden om uitleg te geven. Alles verliep vlot en de kleuters genoten, net als de leerlingen van de groepen 8! Mooi om te zien hoe de groten zich verantwoordelijk voelden voor de kleintjes en er alles aan deden om hen een leuke ochtend te bezorgen. Aan het eind van de ochtend bedankte juf Ilona iedereen en gingen de kinderen met een diploma en vaantje tevreden naar huis.

Via deze LINK kunnen jullie foto’s bekijken.