Sportdag 2016

Op vrijdag 22 april werd er hard gesport door alle kinderen van de O.G.Heldringschool op de jaarlijkse sportdag. We begonnen met de warming-up, een openingsdans van de groepen 8 op het lied voor de derde Koningsspelen. Het lied ‘Hupsakee’ werd door veel kinderen meegezongen en gedanst.

Daarna liepen alle kinderen naar het eerste spel. Helaas was het deze dag wat minder mooi weer dan we gewend zijn op de sportdagen, maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen hebben net zo hard gesport tot ze het warm kregen. Voor de ouders, begeleiders en leraren die de groepjes moesten begeleiden en/of spelleiders waren, voelde het iets kouder aan. Gelukkig kwam daar dan de ouderraad voorbij met een lekker kopje koffie of thee om op te warmen.

De sportdag werd afgesloten met een prijsuitreiking. Het was een sportieve, gezellige ochtend. De kinderen hebben goed hun best gedaan. Dank aan alle ouders/verzorgers voor hun inzet!