Skiën in de Uithof

Yes, na een ochtend hard werken was het eindelijk de beurt aan groep 7b om te gaan skiën. Wat hebben we een leuke middag beleefd met elkaar. Kate, Eva, Wik en Wim konden gelijk van de ”berg” af. Wim pakte hier en daar een schansje mee en de rest volgde natuurlijk al snel. In de gevorderden groep ging het ook super goed. Thijn, Noortje, Joep, Jennifer en Manu K. pakten de grote lift naar boven al. Vooral Nica en Lara hadden het skiën snel onder de knie en mochten uiteindelijk zelfs zelfstandig de berg af. Meggy, Robbert, Kirsten, Manu W., Bo, Rosa, Paddy en Thijmen startten bij de beginnersles. Na even wennen konden zij ook steeds van een stukje hoger naar beneden. Kortom: wat een super sportieve klas heb ik toch. Jullie zijn allemaal toppertjes. Hieronder staan een paar leuke foto’s van de middag. Nu vooral lekker uitrusten en van het weekend genieten. Tot maandag allemaal!

Liefs,

Juf Iris