Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet…….in 1B

In groep 1B liep de spanning vanmorgen op….Sint was kwijt, werd bij het Sintjournaal verteld! Buiten wachtten alle kinderen van de OG.Heldringschool en……..gelukkig, daar was hij toch!! Het feest kon beginnen. In de gymzaal mochten de kinderen aan Sint laten zien, wat ze als groep hadden geleerd en groep 1B deed “Pietengym”. Alle Pieten deden mee. Sommige kinderen werden apart bij Sinterklaas geroepen, omdat hij iets over hen had gehoord. Gelukkig alleen maar goede dingen! Terug in de klas werd er een grote zak cadeautjes bezorgd. Iedereen kreeg een pakje en toen het papier eraf ging, zag je blije gezichtjes: wat had Piet leuke cadeautjes uitgezocht! Als groep kregen we ook nog doktersspullen en poppen voor in de poppenhoek. Aan het eind van de ochtend kreeg iedereen zijn sinterklaaswerkjes mee naar huis.  Het was een tas vol, wat hebben jullie hard gewerkt. En ja, maandag begint de tweede adventsweek en starten we met de kerstwerkjes….maar eerst genieten van dit sinterklaasweekend, veel plezier allemaal!