Sinterklaasfeest groep 1B

Vandaag was het eindelijk zover….Sinterklaas is jarig en…hij komt naar school! Op een overvol plein stonden de kleuters van groep 1B vol spanning te wachten. Bijna reed de auto met Sinterklaas en vier (het waren er toch vijf??) Pieten onze school voorbij, maar gelukkig kon juf Ria hen tegenhouden. De vijfde Piet bleek in een groot cadeau te zitten en toen deze Piet uitgepakt was, konden we naar binnen en het feest kon beginnen. De kinderen van 1B hebben in de gymzaal Sint van dichtbij kunnen zien en spreken, er is voor hem gezongen over de pakjesboot in nood en intussen deelden de Pieten lekkers uit. Terug in de klas kreeg ieder een cadeautje. Hierna gingen we kruidnootjes bakken, een hapje eten en lekker spelen. ‘s Middags keken we naar een poppenkastverhaal over Sint en Piet, die met Jan Klaassen en Katrijn een spannend avontuur beleefden. Ineens was het drie uur, tijd om naar huis te gaan! Met rode wangen verlieten de kinderen de klas. Morgenochtend lekker uitslapen allemaal! HIER staan foto’s van deze leuke dag. (met dank aan de moeder van Pippa, die de leuke klassenfoto’s maakte!)

E: ahogervorst@scoh.nl