groepen
nieuws
agenda
Maand archief
facebookTwitter

Sinterklaas, goedheilig man……

Elk jaar mogen we van Sinterklaas (de ouderraad) mooie cadeaus voor de groepen kopen. Vaak gebruiken we dit voor extra spel- en speelmateriaal. Dit jaar waren wij blij verrast dat we een extra bedrag te besteden hadden voor de groepen 3 t/m 8. Vorig jaar waren de groepen 1 en 2 aan de beurt en hebben zij er mooie karren voor buitenmateriaal van gekocht.

Als team zijn wij bezig met het traject leerKRACHT om ons onderwijs elke dag een stukje beter te maken. In het kader daarvan zijn we ook in gesprek gegaan met een vertegenwoordiging van leerlingen, een zgn. leerlingarena. Daarin gaven ze onder andere aan dat ze meer proefjes en praktische opdrachten zouden willen doen.

Van het extra geld hebben we mooie dozen voor de midden- en bovenbouw  aangeschaft die te maken hebben met duurzame energie, o.a. hydropower, windpower, elektriciteit, robots, balans en bouwen. Deze dozen vormen een mooie aanvulling op de techniekkast en op de Kunstkabinetkast waar de ouderraad ook aan bijgedragen heeft. De dozen kunnen ook ingezet worden tijdens de kunststroomuren op woensdagochtend.

Op de foto`s is een uitstalling van de materialen te zien.

 

Sinterklaas, hartelijk bedankt.

Team O.G. Heldringschool

05122015 techniekdozen foto 2 5-12-2015 techniekdozen foto 1

Contact

contact

O.G. Heldringschool
IJsvogelplein 10
2566 VS Den Haag

T: 070 - 363 54 03
E: ahogervorst@scoh.nl
B: NL38 ABNA 049.81.63.067

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuterspeelzalen

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.