Rommelpiet op school!!

Wat schrok de juf vanmorgen toen ze op school kwam! Ze besloot op hulp te wachten en gelukkig kwamen al snel de kinderen die ook verbaasd waren. Gisteren mochten we onze schoenen zetten en hebben we uit volle borst meegezongen (ja, ook in groep 7!!).

Wat we vanmorgen zagen, was niet alleen een gevulde schoen! Het was een grote chaos, ook de rommelpiet was vannacht langs geweest. Naast de enorme rommel had hij gelukkig ook wat lekkers meegenomen en we kregen een groepscadeau. Hiervoor moesten we echter wel nog een paar opdrachten uitvoeren en goed zoeken. Gelukkig zijn we daar in groep 7 wel goed in!

De cadeaus die we kregen zijn SmartGames. Deze komen in onze spellenkast te liggen, die we hiermee uitbreiden. Als één van de kinderen een keer eerder klaar is met werken, dan kunnen zij één van deze spellen pakken en daarmee aan de slag. Genoeg uitdaging dus.

Dank u, Sinterklaasje!