Ridder- en jonkvrouwenfeest!

Vandaag was het schoolplein omgetoverd tot een middeleeuws feestplein. Overal liepen ridders, jonkvrouwen en prinsessen! Er was zelfs een draak(je)….Het feest begon binnen met een poppenkastverhaal, waarin het sprookje van de prinses en de kikkerprins werd gespeeld. Daarna werden de kinderen in groepjes verdeeld en gingen ze naar buiten. Onder een strakblauwe lucht en een stralende zon vierden de kleuters feest. Er waren allerlei activiteiten die pasten bij het thema ridders en jonkvrouwen: oa. een toernooi, ringsteken, pottenbakken, volksdansen, schilden versieren en een spannende smaaktest. Ook was er een echt springluchtkasteel aanwezig! Aan het eind van de ochtend kreeg iedereen een welverdiend diploma en een cadeautje. Wat een leuke ochtend was het! Kinderen, ouders en juffen hebben genoten! Dank aan alle hulpouders, die dit feest mede mogelijk maakten. Voor foto’s klikt U HIER.