Provinciale finale hand- en korfbaltoernooi

Op een zonnige zaterdag werden er in Den Haag en Zoetermeer zowel de provinciale handbal- als korfbalfinale gespeeld. Aan beide toernooien deden toppertjes uit de groepen 7 en 8 mee. De kinderen hadden eerder al het toernooi per wijk en later de stedelijke finale gewonnen. Er werd vandaag hard gestreden door al deze bikkels om ook de beste van Zuid Holland te kunnen zijn. Helaas is dat niet gelukt en zijn ze niet door naar de landelijke finale, maar we zijn niet minder trots op ze. Goed gedaan allemaal, jullie mogen trots zijn op jezelf en de prestaties die jullie geleverd hebben.

We zijn blij met onze sportieve kinderen en we kijken terug op twee geslaagde, zonnige toernooien. Wederom dank aan de ouders die geholpen hebben en supporters die kwamen aanmoedigen.

Voor meer foto’s klikt u op onderstaande link.

DSC_0222 IMG-20160604-WA0016