Projectweken sprookjes

Tijdens de projectweken over sprookjes hebben alle leerlingen een voorstelling gezien van Briza. De voorstelling werd in de gymzaal uitgevoerd en was erg interactief; leerlingen én leerkrachten namen deel aan het toneelstuk. Klik op de fotomap hieronder voor foto’s en filmpjes van deze vrolijke voorstelling.

Verder hebben de leerlingen uit groep 7A voorgelezen aan de kinderen uit groep 3A. Wat vinden ze dat toch leuk om te doen en… wat kunnen ze dat ontzettend goed! De leerlingen uit groep 3 luisterden aandachtig. Klik op de fotomap voor foto’s van deze voorleesactiviteit.

Ook is in groep 7A een leuke rap opgenomen die gaat over sprookjes, geschreven en gerapt door de kinderen. Het laden van het filmpje duurt even, maar het resultaat is erg leuk om te zien!

E: ahogervorst@scoh.nl