Projectweek ‘onder de grond’

In de groepen 4 werken we deze weken aan het thema ‘onder de grond’ waarin we ons bezig houden met dinosaurussen en fossielen. Wat is het leuk om weer eens bezig te zijn met iets totaal anders dan de dagelijkse lessen.
Zo maken de kinderen prachtige tekeningen van dinosaurussen, knutselen ze zelf hun skelet met verschillende fossielen op papier. Er werd deze week per ongeluk een doos met echte botten uit de Noordzee bij ons op school bezorgd waar we uiteindelijk een gastles over hebben gehad van een echte paleontoloog (fossielenonderzoeker) uit Naturalis waarbij we de fossielen zelf mochten onderzoeken.
Hugo uit groep 4a heeft een spreekbeurt gehouden over Dino’s en heeft ons veel geleerd over deze bijzondere dieren.