Paasviering groep 3 en 4

Op donderdag 2 april vierden de groepen 3 en 4 het Paasfeest. De ochtend begon met het zoeken naar paaseitjes aan het Fazantplein. Iedere groep ging op zoek naar specifiek gekleurde paaseitjes. Als snel hadden de speurneuzen de eitjes gevonden en konden de eitjes worden opgegeten.

1-7

Rond 10.30 uur begon de Paasviering. En wat is er toch een boel talent op school. Zo speelden Ivo en Evie een lied op een viool, Heleen op haar trompet en Margot op de piano, knap hoor!

Andere leerlingen hadden een stukje van een paasverhaal voorbereid. Er werd gezongen, muziek gemaakt, geluisterd maar ook stilgestaan bij leerlingen die er vandaag niet bij konden zijn.

Na de Paasviering stond er een heerlijke lunch klaar in de klas.

Voor meer foto’s klik u HIER!

Hartelijk dank aan iedereen die deze dag tot een succes heeft gemaakt. Fijne Paasdagen!