Paasviering groep 2B

Vandaag werd door alle kleuters in de grote hal Pasen gevierd. Er werd geluisterd naar een mooi verhaal, waarbij de platen uit het boek op het grote scherm bekeken werden. De geleerde liedjes klonken erg mooi, omdat iedereen zo goed meezong. Vóór de viering mochten de kinderen in het plantsoentje van het Fazantplein zoeken naar paaseitjes. Elke klas zocht zijn eigen kleur, wat een feest! Later werden de eitjes in de paasmandjes verdeeld. Er kwamen ook nog andere lekker dingen in het mandje, maar niet iedereen kon dit tot thuis bewaren.

Tussen de middag was er een paaslunch, verzorgd door de ouderraad. Met hulp van een aantal ouders werd de klas omgetoverd tot een gezellig restaurantje, waar iedereen kon smullen van de lekkere hapjes…..er werd heel goed gegeten! We kijken terug op een sfeervolle viering en een feestelijke dag, met dank aan alle hulpouders. Fijne Paasdagen voor iedereen! Hier kunt U de foto’s bekijken.