Oma’s lezen voor in groep 1C

9200000007691737_1

Wat was dat vanmorgen in groep 1C? Tijdens de kleine pauze waren er ineens vier Oma’s en een Opa op bezoek! Zij dronken gezellig koffie en thee in de klas. Meestal leest de juf dan voor, maar dit keer werd dat gedaan door de Oma’s. In kleine groepjes luisterden de kinderen ademloos naar de spannende, mooie of grappige verhalen en je hoorde overal gesprekjes tussen de kinderen en de visite. De kinderen hadden een opzegversje geleerd en lieten dit horen aan de gasten, die dit heel knap vonden. Veel te snel was de pauze voorbij en gingen de Oma’s en Opa weer naar huis.  Dankuwel, lieve Oma’s van Nima, Robin, Simon en Miley!!

Inmiddels stond er alwéér iemand voor de deur stond: juf Melanie kwam alvast een kijkje nemen in de klas en kennis maken met de ouders. De ochtend vloog voorbij en nadat de werkjes, gymtas en rugtas in een grote tas waren gestopt was het tijd om naar huis te gaan. Herfstvakantie, tijd om uit te rusten en lekker uit te slapen, zodat we daarna weer met elkaar kunnen spelen! Na de vakantie starten er meteen twee nieuwe kinderen in onze groep, welkom Fee en Rutger! Fijne vakantie allemaal en tot ziens, groeten van juf Melanie (maandag, dinsdag, vrijdag) en juf Wil (woensdag, donderdag). HIER staan foto’s van vanochtend.