groepen
nieuws
agenda

Maand archief

facebookTwitter

Opening school

Dinsdag 18 november stond in het teken van de opening van onze nieuwe school. Al voor schooltijd werden alle kinderen onthaald door de trommelaars van Jambo Afrika. Ook de buurt wist zo dat de O.G. Heldringschool terug was op het IJsvogelplein.

Deze diashow vereist JavaScript.

Na deze spetterende opening op het plein werd de dag geopend in de gymzaal. Ruim 430 kinderen en alle leerkrachten gingen nu makkelijk in onze nieuwe gymzaal. Met een inwijdingsritueel werd deze speciale dag voor ons geopend.

Deze diashow vereist JavaScript.

De rest van de dag stond in het teken van muziek en dans. Alle kinderen hebben twee keer kunnen deelnemen aan workshop. Zo heeft iedereen een workshop muziek maken en dans kunnen volgen. Iedereen heeft hier enthousiast aan meegedaan. Zelfs de collega’s hebben in hun pauze een workshop Djembe gevolgd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Hierna was toch echt de officiële opening aan de beurt. Op het schoolplein werd eerst de vlag van de aannemer Hillen en Roosen gestreken en kwam daarna onze schoolvlag in top te hangen.
Wethouder Ingrid van Engelshoven was speciaal gekomen om onze school officieel te openen. Na een korte toespraak gaf ze het teken aan de ijsvogel om het nieuwe kunstwerk aan de muur van de gymzaal te onthullen.

Na deze openingshandeling konden alle andere genodigden naar binnen om ook onze nieuwe school van binnen te bewonderen.

Deze diashow vereist JavaScript.

One Response to Opening school

Contact

contact

O.G. Heldringschool
IJsvogelplein 10
2566 VS Den Haag

T: 070 - 363 54 03
E: school@heldring.scoh.nl
B: NL38 ABNA 049.81.63.067

| Maakt onderdeel uit van SCOH onderwijs en peuterspeelzalen

Designed by HetSchoolvoorbeeld.nl.