nieuws uit groep 1B

Er komen weer twee kinderen bij in groep 1B. Welkom Margriet en Niels! Na de herfstvakantie zijn zij allebei 4 jaar en mogen ze naar school. We hopen dat jullie het heel leuk hebben in onze groep, de wenochtenden waren gezellig! We hebben op 14 oktober gekeken naar de onthulling van het Kunstkabinet, waar we elke maand een creatieve les uit zullen doen. De kunstwerken worden per kind in een speciale kunstmap bewaard. Voor oktober staat “spatten” met verf en werken met gips op het programma. We werken nu over de herfst, zoals in de klas al te zien is. Bomen verven, paddenstoelen knutselen….wat een gezellig thema is dit. Voor iedereen een heel fijne herfstvakantie! Foto’s van wat we in oktober beleefden vindt U hier.