nieuws uit 2B

De afgelopen weken waren er verschillende “fotomomenten”. Vrijdag 6 februari hadden we gangproject met het thema winter. Op 13 februari kwam er een violiste van het Residentieorkest op bezoek in de klas. De dag ervoor hadden we een prentenboek over aapje Bodo gelezen, dit verhaal ging ook over een viool. De kinderen waren heel geïnteresseerd en stelden na afloop allerlei vragen: Hoe lang speelt U al viool? Waarom heeft U viool uitgekozen en is het moeilijk? Waar wordt een viool van gemaakt? Hoe oud is de viool? (230 jaar!!) Anouk en Koen mochten zelfs dirigeren en dat deden ze goed en met veel plezier! Connor, Fay en Finn hadden hun eigen instrument meegenomen en mochten optreden. Dat kwam goed uit, want Koen was jarig! Zo konden we voor Koen zingen met begeleiding van een klein orkest…..De foto’s kunt U HIER vinden.