Nieuws uit 1B

Na de kerstvakantie is het lokaal van 1B veranderd in een dokterslokaal….er wordt gewerkt over het thema gezondheid. Vandaag is een echte dokter(de mama van Thijs) op visite geweest om te vertellen over haar werk. De kinderen mochten alles uit de dokterstas bekijken, ze kregen een zuurstofmetertje aan hun vinger en de oren werden met een lampje bekeken! De dokter had twee reuzeboeken meegenomen, waarin van alles te zien was over je lichaam, van buiten en van binnen. Dankuwel, dokter Mama van Thijs! Intussen pruttelden de tomaten in de pan, want we wilden soep maken van gezonde verse tomaten….het werd uiteindelijk tomatensap, want de juf had het pakje wat er nog door moest thuis laten staan….sommige kinderen vonden het sap lekker, anderen zeiden, dat hun moeders véél beter soep konden maken! Zo komen er steeds andere onderdelen van gezondheid aan de orde: de dokter, gezond eten, sporten, de tandarts. U hoort er nog van. Een paar weken geleden was er een voorstelling over “drakenkoek”. Hieronder kunt U doorklikken naar foto’s.