Meesters- en juffenfeest groep 7a

Op woensdag 3 juni vierden alle juffen en meesters van de O.G.Heldringschool hun verjaardagen. Het thema voor vandaag was geel of Vincent van Gogh, maar andere kleurtjes werden natuurlijk ook toegestaan. En wat zagen de kinderen er vrolijk en gezellig uit!

Op dinsdag hadden de kinderen de klas al leuk versierd. Woensdagochtend begonnen we in de kring. We bekeken de outfits van elkaar en er werd geposeerd voor de foto. Verder speelden we de verjaardagsbingo en tussendoor kreeg de juf allemaal cadeautjes, waarvoor hartelijk dank!!! Toen de bingo afgelopen was, aten we lekkere cakejes en dronken we limonade.

Na de pauze was er een talentenjacht met allemaal leuke acts. Er werd gedanst op ‘Kusjesdag’, ‘Cheerleader’ en ‘Sugar’. Allemaal meidengroepjes, bestaande uit Charlotte en Hannah, Jaydey en Fay en Robin, Anna en Beaudine. Wat hadden ze goed geoefend! Verder werd er een leuk verhaal over Vincent van Gogh nagespeeld door Flo en Babette en verteld door Lizz, was er nog een ander bijzonder toneelstuk (door Wessel, Zaid en Tristan) dat net als het vorige toneelstuk ook niet zo goed afliep en speelde Otto prachtig op zijn keyboard.

Voor de winnaar had Sawsan een prachtige beker gemaakt. Deze ging naar een meidengroepje. Er was ook nog een gedeelde tweede plek voor het muziekstuk op keyboard en een toneelstuk.

Als laatst speelden we deze dag het spel ‘Jongens tegen de meisjes’. Al gauw kwamen de jongens op een flinke voorsprong, maar de meiden hielden hun hoofd koel en kwamen goed terug. Zo goed zelfs, dat uiteindelijk de meisjes (met een piepklein verschil) wonnen.

Bedankt allemaal voor de superochtend, met veel gezelligheid en een goede sfeer! Voor foto’s klikt u op onderstaande link.