Meesters- en juffenfeest groep 7A

Op woensdag 29 juni vierden alle juffen en meesters gezamenlijk hun verjaardagen. Thema van het feest dit jaar was landen. De kinderen kwamen in allerlei mooie outfits verkleed naar school. Het zag er heel kleurrijk uit en wat waren sommige kinderen (en ouders) ontzettend origineel bezig geweest.

De dag begon met een catwalkshow, waar de juffen en meesters hun outfit showden aan de kinderen. Daarna gingen we met de klas naar boven en mocht ik allemaal leuke en lieve kaarten en cadeautjes in ontvangst nemen, waarvoor dank.

Vier meiden (Sara, Channah, Lauren en Jill) hadden een leuke quiz voorbereid voor de klas, waar enthousiast aan deel werd genomen. Na deze quiz mochten de kinderen hun outfits showen en aten we een hapje en drankje met iets lekkers.

Na de pauze ging ‘de jongens tegen de meisjes battle’ van start. De jongens deden keihard hun best, maar uiteindelijk wonnen de meisjes.

Na deze battle gingen we naar de hal beneden voor een talentenjacht. Uit iedere klas deed er een act aan mee. Nance, Ivy, Elise en Merel hadden een leuke act neergezet op het nummer ‘Cowboy Joe’, waar veel kinderen gezellig aan meededen. Nadat we alle acts bekeken hadden, gingen we nog even naar buiten met wat lekkers.

Dank aan alle kinderen voor deze gezellige ochtend en de verwennerij!

Hieronder kunt u de foto’s vinden van de voorronde van de talentenjacht, waar Laurien en Isabella en Elise, Merel, Ivy en Nance aan meededen. In deze fotomap kun je ook de filmpjes vinden. In de tweede fotomap kunt u de foto’s vinden van het feest van vandaag. Ook hier staan wat filmpjes tussen. Alle filmpjes zijn zeker de moeite waard om te bekijken, maar het laden duurt wel even.

E: ahogervorst@scoh.nl