Leerlingen groep 3 en 4 stelen de show in ADO Den Haag Kyocera stadion

Den Haag 24 juni 2015,

Leerlingen van de groepen 3 en 4 hebben vandaag deelgenomen aan de ADO Den Haag Sportmixzdag in het Kyocera stadion.

De middag begon met een introductie van Fred Zuiderwijk en een warming up  verzorgd door de meiden van Holland Dance.

Alle deelnemers werkten hetzelfde parcours af. Denkt u aan een zeilrace, levend tafelvoetbal, voetbaldribbel, Knotshockey en ga zo maar door.

Het was een hele belevenis om te sporten op het voetbalveld van ADO Den Haag. Er werd dan ook goed gepresteerd. De inzet van onze leerlingen is niet onopgemerkt gebleven. De O.G. Heldringschool viel maar weer eens in de prijzen. Onze gladiatoren hebben de Fair Play prijs in de wacht gesleept. Dit betekent dat er morgen op school 2 fietsen onder de deelnemers worden verloot: een fiets voor de jongens en een fiets voor de meiden.

Klik hier voor een sfeerimpressie

Deze sportieve middag werd mede mogelijk gemaakt door ADO Den Haag in de Maatschappij, Holland Dance en Sport Mindz.