Laatste schooldag groep 1B

Lieve kinderen en ouders van groep 1B,

Vanmorgen was de laatste ochtend in deze groep en hebben we met de hele school buiten afgeteld naar de vakantie. We bliezen het jaar uit met bellenblaas, een vrolijk gezicht al die juichende kinderen! Ook een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. We hebben samen veel gedeeld, gelachen, soms gehuild, geleerd, gedaan en gezien. Wij vonden het een gezellig jaar, waarin de kinderen groeiden van schuchtere peuters naar kleuters die al veel kunnen en durven. Sommige kinderen gaan naar groep 2, anderen blijven in groep 1. Dit is bij de juffen hetzelfde, volgend jaar werken we allebei in een andere groep met een nieuwe duo-collega. We willen alle ouders bedanken voor het vertrouwen (je geeft het kostbaarste wat je hebt uit handen….), de hulp bij allerlei activiteiten en de groepsouders in het bijzonder voor het regelen van die hulp. Tenslotte alle kinderen bedankt voor de gezelligheid, jullie vele tekeningen, de grapjes, de hulp bij het opruimen, jullie lieve knuffels en al die andere dingen, die ons werk zo leuk maken. We werden vanochtend overladen met wensen, bedankjes, tekeningen, knutsels en cadeautjes, het is te gek en we zijn er stil van. Voor jullie allemaal een mooie zomer gewenst, een fijne vakantie en tot ziens in het nieuwe schooljaar! En natuurlijk….HIER staan foto’s en filmpjes. Hartelijke groeten, Juf Ada en juf Wil.