Korfbaltoernooi een groot succes

Op woensdag 1 april speelden 4 teams uit de groepen 5/6 en uit de groepen 7/8 een korfbaltoernooi tegen andere scholen. Het was een koude middag, maar de kinderen lieten veel van zich zien en horen op het terrein van KVS! En met succes… Twee teams mochten door naar de stedelijke finale.

Op woensdag 15 april mochten zij tegen andere finalisten spelen. Gelukkig was het deze dag een stuk warmer en het zonnetje deed de kinderen (en toeschouwers!) goed. Het team uit groep 7/8 behaalde een mooie, derde plek. Het team uit groep 5/6 won alle wedstrijden en zij mochten uiteindelijk wéér een finale spelen. Aangemoedigd door de kinderen uit groep 7/8 wonnen zij ook die finale en de fair play prijs! Op zaterdag 6 juni mogen zij weer korfballen, ditmaal in Alblasserdam!

We zijn trots op de sportiviteit en het enthousiasme van alle kinderen op beide toernooien!