Kinderboekenweek; Raar maar waar

KBW2015_LOGO

Op woensdag 7 oktober werd de kinderboekenweek feestelijk geopend met een dans op het lied ‘Raar maar waar’ van Kinderen voor kinderen. Dit is tevens het thema van de kinderboekenweek.

Er vinden de komende anderhalve week diverse activiteiten plaats op school die het leesplezier stimuleren en te maken hebben met de kinderboekenweek en/of het thema raar maar waar.

Zo is er op woensdag 7 oktober voorgelezen aan kinderen uit de groepen 3, 5 en 7. Daarbij ontving onze school de kinderen van de Algemene Hindoeschool. Na een korte kennismaking luisterden de kinderen naar de boeken waaruit ze werden voorgelezen en dat allemaal in een feestelijk versierde speelzaal. Op het eind was er ook nog tijd over om nog iets beter kennis te maken met elkaar, onder het genot van wat lekkers. Bij het afscheid maakten de groepen een lange rij, waar de kinderen van de andere school langs moesten lopen en zo gaven alle kinderen elkaar een high-five.