Kinderboekenweek in groep 1C

Tot de herfstvakantie hebben we het in de klas over Oma’s en Opa’s, jong en oud. Dit is het thema van de kinderboekenweek en we lazen heel wat leuke prentenboeken over dit onderwerp. Op de vraag, wat je wel eens doet met Oma of Opa, kwamen verschillende antwoorden, zoals “dode vissen vangen” , naar de dierentuin, koekjes bakken, voorlezen, spelletjes doen, logeren, fietsen en nog veel meer. We hebben zelf appelmoes gemaakt (en geproefd!), knutselden een lezende Oma en Opa en maakten de ketting van Oma weer heel. De kinderen mochten hun lievelingsboek meenemen en lazen dit aan elkaar voor, of vertelden erover. Na de vakantie starten we over het thema “Herfst”, een onderwerp wat alle kleuters aanspreekt.

HIER kunt U foto’s zien van de afgelopen weken. Sommige foto’s zijn al gedeeld via mijn schoolinfo, maar er staan ook nieuwe foto’s bij. Veel kijkplezier!

E: ahogervorst@scoh.nl