Kinder Matteüs

Maandag 10 april brachten alle kinderen uit de groepen 5, 6 en 7 een bezoek aan de Elandstraatkerk. In deze prachtige kerk keken we naar een live-uitvoering van de Kinder Matteüs. Alle klassen hadden een sjaal versierd. Deze sjaals werden bij binnenkomst aan de organisatie gegeven. De organisatie, stichting Buiten Gewoon Klassiek, zorgde ervoor dat ieder koorlid een sjaal om kreeg. De koorleden zaten op de kerkbanken tussen de kinderen. Wanneer zij zongen, stonden ze op en zo waren ze heel duidelijk zichtbaar. Later liepen ze naar voren om daar gezamenlijk als koor verder te zingen. In het gangpad werd er gedanst en zo werd het verhaal uitgebeeld. Tussendoor werd er op een boeiende manier verteld. In de kerk was ook een kinderkoor aanwezig.

We willen alle ouders die hielpen als begeleiding (met het ov, auto’s en op de fiets) nogmaals hartelijk danken.