Kerstviering voor groep 3 t/m 8

Gisteravond was het dan zover. De kerstviering voor de groepen 3 t/m 8 stond op het punt van beginnen. In een bomvolle gymzaal startte het kerstspel. Iedere groep had zo zijn aandeel in het geheel.

Kerst, het feest van het licht. We vieren de geboorte van Jezus.  Het thema licht stond centraal tijdens de kerstviering. Kinderen ontvingen een lichtstaafje, groep 3 bracht het kerstlicht naar het schoolplein.

Op het schoolplein zongen wij met ouders en kinderen enkele bekende kerstliederen. Dit alles stond onder muzikale leiding van meester Benjamin. De levende kerststal was een prachtig plaatje.

Vanochtend om 9.30 uur zijn er in de groepen kerststukjes gemaakt met hulp van ouders.

De ouderraad heeft zowel gisteravond als vandaag getrakteerd op chocomel en Glühwein. Vanochtend kregen de kinderen een heerlijke warme oliebol en een cadeautje.  De school was de afgelopen 2 weken prachtig versierd in kerstsfeer. Dankjewel Ouderraad!

Een prettige vakantie toegewenst.