kerstviering groep 1 en 2

Vanmorgen kwamen alle kinderen in hun mooiste kleren naar school, want we vierden kerstfeest. In een sfeervol aangeklede hal luisterden en keken de kleuters en peuters van juf Heleen naar het oude verhaal, wat elk jaar opnieuw wordt verteld: De blijde boodschap van de geboorte van Jezus! Tijdens de vertelling zongen we mooie liedjes en iedereen deed zijn best om net zo mooi te zingen als de engelen…Er was ook een vrij verhaal over een ster, die naar beneden was gevallen. De kinderen luisterden vol spanning en keken naar de platen op het scherm. Na de viering kregen de kinderen in hun eigen klas chocomel en een oliebol of een kerstkransje. Na het buitenspelen kwamen de ouders en werd een aantal liedjes nog een keer gezongen op het plein. De levende kerststal bij de zandbak maakte het plaatje af! Hierna mocht ieder binnen zijn werkjes en een verrassing halen en begon de welverdiende kerstvakantie! Voor iedereen goede kerstdagen en een gezond en gelukkig 2016 gewenst!