Kerstochtend in groep 7A

Vrijdag 23 december was de laatste schooldag van 2016. De kinderen zongen, het verhaal over ‘vadertje Panov’ werd voorgelezen en de jaarlijkse kerststukjes werden in elkaar gezet. Aan het eind van de ochtend werd er goed geholpen met opruimen. Na het aftellen begon de vakantie voor iedereen. Fijne feestdagen en tot in 2017!

Via bovenstaande link kunt u de foto’s van deze ochtend bekijken. Naast de afbeeldingen kunt u ook beide ‘Mannequin challenges’ bekijken die de kinderen hebben opgenomen (één rondom het thema kerst en één na de gymles).

De Mannequin Challenge is de nieuwste rage op social media. Mannen, vrouwen en kinderen, iedereen doet mee. Dat blijkt uit de vele video’s op social media. Bij de Mannequin Challenge is het de bedoeling dat je met een groep vrienden een bepaalde situatie uitbeeldt en zo gauw iemand gaat filmen in een bepaalde positie ‘bevriest’. Dit schouwspel wordt vervolgens gefilmd en gedeeld op social media.

E: ahogervorst@scoh.nl