Kerstfeest groep 1B

Donderdag 20 december vierden we kerstfeest met de hele school. De kinderen kwamen in het donker naar school en zagen er prachtig uit! Wat was het mooi dat de kleuters het licht binnen brachten, een ontroerend moment. Ook het lied “In een stalletje”, door de groepen 1 en 2 gezongen klonk prachtig en veel oudere kinderen hoorde je zachtjes “aaaah” zeggen….Op vrijdag maakten we in de klas kerststukjes, heel gezellig met moeders (en Oma) die kwamen helpen. De stukjes werden zo mooi, dat juf Ada wel een kerststukjes-winkeltje wilde beginnen! En nu is het vakantie, lekker uitrusten van een gezellige maar drukke decembermaand. Alle ouders bedankt voor hun hulp, de lieve woorden en kerstattenties en tot volgend jaar! Klik HIER om foto’s te bekijken.