Juffenfeest groep 4b

Wat was het gezellig vandaag en wat zijn de juffen verwend. Jullie zagen er ook prachtig verkleed uit, bedankt voor de bloemen en de paar extra cadeautjes, heerlijk!

We begonnen met een toneelstuk over Vincent van Gogh, gespeeld door alle juffen en meester van de groepen 1 t/m 4. Hilariteit alom, want de kleurenfee had een foutje gemaakt en Vincent verfde per ongeluk de kinderen in zijn slaap. Gelukkig toverde de kleurenfee met behulp van de kinderen de verfkloddertjes tevoorschijn en kreeg Vincent weer ideeën om mooie schilderijen te maken. Ondanks dat een rijke Amerikaan Vincent als standbeeld mee wilde nemen naar Amerika, bleef Vincent lekker in Nederland schilderen.

Daarna zijn we naar onze eigen klas gegaan en kregen we de vaas met bloemen en wat extra verwennerijen. Na de pauze was het de beurt aan de kinderen. Zij hebben ook opgetreden, wat deden jullie dat goed, echt heel leuk en knap!

Daarna lekker een eierkoek versieren en opeten, mmmmm…. En als laatste gingen we naar buiten, lekker uitwaaien! Hieronder een impressie van de dag: