Juffen- en meesterfeest in 1B

Vandaag was het feest! Alle juffen en meesters vierden hun verjaardag en werden door hun kinderen in het zonnetje gezet en verwend! In de gymzaal keken de kleuters en groep 3 en 4 naar een toneelstukje over Vincent van Gogh. De kleurenfee kwam Vincent helpen, omdat hij geen mooie schilderijen meer kon maken. Dankzij haar en de verfkloddertjes kreeg hij weer nieuwe ideeën. Vincent maakte weer prachtige schilderijen en werd bijna weggekocht door een rijke Amerikaan……..maar gelukkig koos hij voor Nederland! Na dit spetterende optreden vierden we verder feest in de eigen groep, waar we eierkoeken versierden, lekkers aten en spelletjes deden. Hierna konden we buiten even uitwaaien en was het zomaar ineens kwart over 12! Het was een leuke ochtend, zoals je hier kunt zien.