1C januari 2017

De eerste maand van het jaar is bijna voorbij, tijd voor nieuws uit 1C. Na de kerstvakantie maakten we vuurwerk en daarna gingen we aan het werk over het thema winter, waarbij het boek “Kikker in de kou” ons in de juiste stemming bracht. In de klas staan en hangen verschillende werkjes over Kikker en de winter. In de boekenhoek zijn veel prentenboeken over winter en natuurlijk over Kikker te lezen. We hebben afscheid genomen van Lara, die naar Berkel verhuisd is. Er kwamen ook kleuters bij in de groep: Saar, Hidde, Lucas en Maria werden in november of december 4 jaar. Timo is grote broer geworden, want hij kreeg een broertje Dexter. Vorige week keken we in de grote gymzaal naar de voorstelling “De apenbroodboom”, gespeeld door poppentheater Frank Kooman. De kinderen zaten ademloos te kijken en hebben er vast over verteld thuis. In maart hopen we nog een keer te kunnen genieten van dit theater! Verder staat een uitje naar het Zuiderstrandtheater op de agenda, in februari mogen we naar het Residentieorkest gaan luisteren. U kunt alles vinden in de agenda bij mijn schoolinfo. HIER staan meer foto’s van december en januari.

wasco de wasbeer

apenbroodjes..

spannend, de wormen komen!