Raad van kinderen

Al voor het tweede jaar vormt een groep kinderen de Raad van Kinderen voor de Missing Chapter Foundation(www.missingchapter.org)  die opgericht is door Prinses Laurentien.

De Raad van Kinderen van de Missing Chapter Foundation bestaat dit jaar uit 23 kinderen van groep 8b  van de OG Heldringschool te Den Haag. Zij adviseren ons structureel over onze strategie, communicatie en programma’s.

In het schooljaar 2015 – 2016 hebben zij ons geadviseerd over het vraagstuk hoe wij ervoor kunnen zorgen dat het écht normaal wordt voor organisaties om (ook) naar kinderen te luisteren? Hun adviezen en ideeën hebben ons geholpen bij de volgende onderwerpen:

• opstart kwantitatief onderzoek onder partners
  • ontwikkeling nieuwe website
  • strategie 2016 – 2020
  • aanscherpen doelgroepen
  • online zichtbaarheid
  • HR structuur en functietitels
  • digitale vertaling programma’s
  • ontwikkeling filmpjes resultaten

De MCF stelt zich ten doel om zoveel mogelijk bedrijven er toe aan te zetten om een `Raad van kinderen` te installeren.

Onze Raad van Kinderen werkt mee aan het opzetten van een groot event voor alle deelnemende bedrijven en hun Raad van Kinderen. Dit kunt u zien in het filmpje dat als uitnodiging geldt voor de bedrijven. Hier hebben kinderen van onze groep 8b aan meegewerkt.