Overblijven

Op onze school eindigt de ochtendschooltijd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de groepen 1 t/m 6 om 11.45 uur en voor de groepen 7 en 8 om 12.15 uur. De lessen beginnen voor de groepen 1 t/m 6 weer om 12.45 uur en voor de groepen 7 en 8 om 13.15 uur.
Dit betekent een uur pauze tussen de middag. In die tijd is het mogelijk uw kind thuis te laten eten. Voor veel kinderen is dat een prettige onderbreking van hun schooldag. Natuurlijk wordt er ook op school met de kinderen in de klas gegeten, onder leiding van de groepsleerkracht. Daarna gaan de kinderen buiten spelen. Het toezicht buiten wordt verzorgd door de mensen van de zgn. tussenschoolse opvang en de vaste pleinwachtouders.
Het is niet toegestaan drinken in bekers mee te nemen, deze veroorzaken regelmatig geknoei en mogen daarom niet worden meegenomen.

Het overblijven kost 1,50 euro per keer. Betaling kan in drie termijnen, maar u doet ons een groot plezier door in één keer voor het gehele schooljaar te betalen. Begin van het schooljaar ontvangt u van ons een kostenspecificatie voor het overblijven. Wij verzoeken u de vergoeding over te maken naar onze bankrekening nr. NL38 ABNA 49.81.00.308 t.n.v. Overblijfcommissie O.G. Heldringschool, te Den Haag.
Het is helaas niet mogelijk overblijfgeld terug te geven wanneer uw kind ziek of absent is. Bij een zeer langdurige absentieperiode is verrekening wel mogelijk.
Voor incidenteel overblijven zijn bij de administratie strippenkaarten te koop. De strippenkaarten kosten 17,50 euro en zijn goed voor 10 keer overblijven.

Nog even voor de duidelijkheid. Bij het overblijven hoeft u op dit moment zelf geen abonnement bij de Melkunie af te sluiten als uw kind(eren) melk drinken. De school regelt bij het overblijven de melk.

Blijft uw zoon/dochter nog niet over dan kunt u zich via dit online inschrijfformulier opgeven.