Nieuw op school

Welkom op de O. G. Heldringschool,

Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk alle algemene informatie voor alle ouders neer te zetten.

Hier kunt u het inschrijfformulier van de O.G Heldringschool vinden.

Nieuw in groep 1-2
Voor ouders waarvan hun eerste kind start bij de kleuters zijn veel zaken nieuw. Daarom hebben we voor die ouders een informatieboekje gemaakt om zoveel mogelijk alle eerste vragen te beantwoorden. Het boekje is hier digitaal te vinden. Mist u nog zaken of wilt u zaken nog wat duidelijker omschreven zien staan laat het dan even aan de groepsleerkracht weten.

Mijnschoolinfo
In de welkomstbrief heeft u al kunnen lezen dat alle communicatie vanuit school plaats zal vinden via Mijnschoolinfo. U kunt via Mijnschoolinfo ook contact opnemen met de groepsleerkracht en de gehele jaarkalender is hier ook te raadplegen. Meer informatie is hier te vinden.

Schoolmelk
Voor de kleine pauze verzorgt Campina de schoolmelk. Iedere dag zal er dan een vers pakje schoolmelk aanwezig zijn. Ook voor op de dagen direct na een vakantie is dan schoolmelk aanwezig. Als u voor uw zoon/dochter schoolmelk zou willen aanvragen dan kunt u dat rechtsreeks via de wesbite van campina doen. Campina stelt de school op de hoogte op het moment dat de registratie is voltooid.

Overblijven
U kunt uw zoon/dochter op school laten overblijven. Voor incidentele gevallen hebben we een knipkaart. Deze is voor € 17,50 te koop bij de administratie. en is goed voor 10 keer overblijven. U kunt uw zoon/dochter ook structureel laten overblijven. Meer informatie omtrent het overblijven en aanmelden voor het overblijven is hier te vinden.

Allergieën
We zijn op school graag op de hoogte als uw zoon/dochter last heeft van bepaalde allergieën. Zou u zo vriendelijk willen zijn om in  Mijnschoolinfo onder het kopje medische gegevens deze gegevens in te vullen?

Doorgaande lijn 1-2-3
Op school vinden we het belangrijk dat er een duidelijke doorgaande lijn tussen de groepen 1-2 en 3 is. Hier is daar meer over te vinden.

Schoolbenodigdheden
In ieder leerjaar hebben de leerlingen schoolbenodigdheden nodig. We hebben geprobeerd om in één lijst weer te geven wat de leerlingen nodig hebben. Deze lijst is hier te vinden. Jaarlijks wordt deze lijst  geëvalueerd en  aangepast.