Aanmelden nieuwe leerlingen

Actuele informatie over het aanmelden van uw kind voor het basisonderwijs

Aanmelden nu niet mogelijk

De scholen zijn vanwege het coronavirus in ieder geval tot 6 april gesloten. Het aanmelden van kinderen voor de basisschool is daarom uitgesteld. Het gaat om kinderen die geboren zijn tussen 1 januari 2017 en 31 maart 2017. Zij vallen onder de 2e aanmeldperiode.

Aanmelden: van 15 juni tot en met 3 juli 2020

Kinderen die vallen onder de 2e aanmeldperiode kunnen aangemeld worden in de 3e aanmeldperiode: van 15 juni tot en met 3 juli 2020.

Deze periode is met één week uitgebreid om alle aanmeldingen van de 2e en de 3e periode te kunnen verwerken.

Het aantal beschikbare plekken van de tweede aanmeldperiode wordt opgeteld bij de derde aanmeldperiode. Het samenvoegen van de aanmeldperioden heeft daarmee geen nadelig gevolg voor de kansen op plaatsing.

Ouders/verzorgers ontvangen op donderdag 16 juli een brief met het antwoord op de aanmelding.

Vragen? Stuur een e-mail naar ouders@aanmeldenpo.nl

——————————————————————————————————–

Voor informatie over de aanmeldprocedure kunt u contact opnemen met mevrouw M. Verhagen via 070-363 54 03

Gedurende het jaar verzorgen wij ook op school maandelijks een intake ochtend (09.00 – 10.00). Op deze ochtend krijgt u een beeld van onze school en hoe wij werken op school. Mocht u geïnteresseerd zijn om zo’n ochtend te bezoeken dan kunt telefonisch contact zoeken met de school om u aan te melden.

Vrijdag 29 mei 2020
Vrijdag 3 juli 2020