Het Nationaal Schoolontbijt

Het Nationaal Schoolontbijt is al 12 jaar het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Bij deze 13e editie hebben zo’n 500.000 basisschoolkinderen door heel Nederland samen ontbeten, waaronder onze school.

Net als bij de vorige editie geeft Het Nationaal Schoolontbijt ook dit jaar het beste ontbijtvoorbeeld in samenspraak met het Voedingscentrum en er was dit jaar ook groente én fruit bij. Veel kinderen vonden dit erg lekker!

De O.G.Heldringschool vindt het belangrijk om kinderen te laten ervaren wat een goed en gezond ontbijt is. Veel kinderen slaan ’s ochtends nog steeds hun ontbijt over, blijkt uit verschillende onderzoeken. Of ze ontbijten niet gezond. Terwijl juist voor schoolkinderen een goed ontbijt de beste start is. En het is ook nog eens leuk om samen te ontbijten. Dat laatste blijkt maar weer uit onderstaande foto’s.