Handbaltoernooi groep 5 t/m 8

Op woensdagmiddag 5 oktober stond de Hellashal flink op zijn kop. Leerlingen van scholen uit de omgeving waren bij elkaar gekomen om het jaarlijkse handbaltoernooi te spelen. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 namen het tegen elkaar op.

Ook dit jaar was er vanuit onze school weer veel belangstelling. Juf Ilona heeft sterke teams weten samen te stellen en tijdens de gymlessen nog even de nodige aandacht geschonken aan deze steeds populairder wordende balsport.

Met vier teams sterk werd de O.G.Heldring vertegenwoordigd op het toernooi. Er werd op momenten fanatiek gespeeld, maar wat is het toch fijn om te zien dat onze leerlingen ook sportief kunnen spelen, elkaar onderling aanmoedigen en helpen.

Het dames- en herenteam uit de groepen 7/8 zijn door naar de stedelijke finale van volgende week, maar de groepen 5/6 hebben ook het beste van zichzelf laten zien. Dank aan de aanmoedigende, soms ook best fanatieke 😉 ouders en coaches. Volgende week hopen we jullie weer te zien bij de finale, maar voor nu zijn we vooral erg trots op al onze sportieve leerlingen!

E: ahogervorst@scoh.nl