groepen 1 handbalochtend

In de Hellaszaal bij het sportcomplex van de Halo hebben de kleuters op woensdag 24 mei een leuke ochtend gehad. De kinderen werden in kleine groepjes verdeeld en gingen met hun begeleider aan de slag met allerlei balspelletjes. Er werd gegooid, gevangen, gerold, gemikt en samengewerkt…allerlei spelvormen die bij handbal ook gebruikt worden. De kinderen kregen wat te drinken en na afloop namen ze een gezonde traktatie mee voor onderweg: een appel of een banaan. Na een flinke wandeling kwamen we mede dankzij de begeleiding van een aantal lieve ouders weer veilig terug op school. Dankjewel Halostudenten, voor het organiseren van deze ochtend en dankjewel lieve ouders, die geholpen hebben bij het terug wandelen!

Foto’s staan HIER.

E: ahogervorst@scoh.nl