Groep 8 op kamp; deel 4

Op donderdag gingen de kinderen een fietstocht maken naar de hunebedden. Onderweg stopten we bij een melkveehouderij. Even verderop gebeurde er ook nog iets echt bijzonders: bij de kerk in Wapserveen hebben Merel en Jip elkaar het ja-woord gegeven en zijn voor die dag in de echt verbonden. Daarna mochten ze de kerkklok luiden. Hoe bijzonder is dat?! Ik feliciteer hierbij de ouders en schoonouders!!
We gingen na deze ceremonie lunchen bij de zandvlakte. Om half 4 kwamen we terug bij het grote huis en hadden de kinderen even vrij tot het avondeten.
‘s Avonds was er een bonte avond met heel leuke optredens gevolgd door een disco. Toen was het tijd om te gaan slapen.
Lieve papa’s en mama’s, tot straks, wij genieten nog even van de laatste dag op kamp.

Liefs van groep 8A en 8B

De fotomapjes van juf Daniëlle en juf Ilona zijn hieronder gedeeld.