Groep 8 op kamp; deel 3

Dinsdag hadden we een prehistorische dag. De kinderen mochten twee workshops doen. Ze konden kiezen uit: vuursteen bewerken, manden vlechten, leven als jagers en verzamelaars, brons gieten, koken in de prehistorie en mode in de prehistorie. Tussen de middag aten we onze boterhammetjes in de Vuurhut op het prehistorische terrein en ‘s avonds een lekkere prehistorische maaltijd. Na het eten gingen we weer naar het grote huis. Daar mochten de kinderen hun pyjama aandoen en met een schoen en een zaklamp naar beneden komen. We hebben allemaal onze schoen mogen zetten en daarna gingen we zaklampbingo spelen. Het was erg gezellig!!

Helaas zijn we nu al over de helft van de werkweek. Nog ongeveer twee dagen en dan mogen jullie je lieverds weer knuffelen.

Lieve groetjes van 8A en 8B
Foto’s van juf Daniëlle en juf Ilona vindt u in onderstaande fotomapjes.

E: ahogervorst@scoh.nl