Groep 8 op kamp; deel 2

Zo, de eerste nacht in Wilhelminaoord zit erop. We beginnen de dinsdagochtend meteen met diverse workshops waar de kinderen uit konden kiezen, zoals braakballen pluizen, diersporen zoeken en vogels spotten. Het was vandaag heeeeeeel koud, maar gelukkig kregen we bij de lunch een lekker kroketje.

‘s Middags gingen we op de fiets met z’n allen naar de hei om de boswachter te helpen met takken zagen. Hier kregen we nog lekker een beker warme chocomelk met slagroom. In de avond was er een spelletjesavond en maakten we veel plezier. Lieve papa’s en mama’s, de groeten van ons en tot morgen!!

Groep 8A en 8B

In onderstaande map ziet u de foto’s van juf Daniëlle. Juf Ilona heeft ook foto’s geschoten, ze zijn te bekijken via deze link.

E: ahogervorst@scoh.nl