Groep 7a gaat naar De Uithof

Op vrijdag 30 januari gingen de kinderen uit de groepen 7 en 8 naar De Uithof. Ook groep 7a ging de piste op. De halve klas kon zelf al skiën of snowboarden en zij mochten een uur ‘vrij skiën’. De andere helft van de klas kreeg een les. Ook zij gingen al snel vooruit, de een net iets beter dan de ander. Evenwicht houden op twee van die lange latten is natuurlijk ook hartstikke lastig!

Al met al was het een gezellig en sportief uitje. Met rode wangen kwamen de kinderen van de piste af en keerden ze weer terug naar de klas.

Met dank aan alle ouders die de kinderen van school naar De Uithof wilden brengen en weer terug.

Hieronder ziet u een paar foto’s van het uitje. De fanatieke skiërs/snowboarders waren helaas te snel voor de camera.